Loading...

3 DITË - 24 SESIONE - 9 FOLËS KRYESOR konferenca
diaspora flet 2020
earth-globe VIRTUALE calendar 19 – 21 NËNTOR, 2020 BLI BILETËN
3 DITË - 24 SESIONE - 9 FOLËS KRYESOR konferenca
diaspora flet 2020
earth-globe VIRTUALE calendar 19 – 21 NËNTOR, 2020 BLI BILETËN
3 DITË - 24 SESIONE - 9 FOLËS KRYESOR konferenca
diaspora flet 2020
earth-globe VIRTUALE calendar 19 – 21 NËNTOR, 2020 BLEJ BILETËN
3 DITË - 24 SESIONE - 9 FOLËS KRYESOR konferenca
diaspora flet 2020
earth-globe VIRTUALE calendar 19 – 21 NËNTOR, 2020 BLEJ BILETËN
3 DITË - 24 SESIONE - 9 FOLËS KRYESOR konferenca
diaspora flet 2020
earth-globe VIRTUALE calendar 19 – 21 NËNTOR, 2020 BLI BILETËN

Promo
video

play-button
Edhe pak ditë na ndajnë

siguroni biletën tuaj tani!

Për të mundësuar realizimin e konferencës dhe për të mbështetur punën e Germin ndër vite, konferenca mund të ndiqet vetëm përmes blerjes së biletës, apo përmes sponzorizimit. Të gjitha shitjet e biletave dhe sponzorizimet janë 100% donacione për organizimin e konferencës dhe misionin e organizatës për të zhvilluar programe për afrimin e diasporës me vendin amë.

00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds
rreth ngjarjes

Konferenca Lidere e Diasporës Shqiptare

Konferenca synon të lidhë profesionistë të industrisë, biznese, komunitete, aktivistë dhe ekspertë nga e gjithë bota për të reflektuar mbi angazhimin e diasporës shqiptare në 20 vitet e fundit dhe për të eksploruar dhe reflektuar mbi rolin e saj në 20 vitet e ardhshme.

Kur?

19 - 21 NËNTOR 2020

Folësit tanë

FOLËSIT E KONFERENCËS

kalendari i konferencës

agjenda

DITA 1 19 Nëntor 2020
AVOKIMI DHE DIPLOMACIA
DITA 220 Nëntor 2020
BIZNESI DHE INVESTIMET
DITA 321 Nëntor 2020
Kapitali njerëzor dhe edukimi
Hapja e konferencës<br>Bisedë e përqëndruar

Hapja e konferencës
Bisedë e përqëndruar

Hapësirë rrjetëzimi

Hapësirë rrjetëzimi

Panel diskutimi:<br>Angazhimi i diasporës 20|20 - Forcimi i bashkëpunimit

Panel diskutimi:
Angazhimi i diasporës 20|20 - Forcimi i bashkëpunimit

Fjalime inspiruese

Fjalime inspiruese

Hapësirë rrjetëzimi

Hapësirë rrjetëzimi

Panel diskutimi:<br>Përfaqësimi politik i diasporës në vendet amë

Panel diskutimi:
Përfaqësimi politik i diasporës në vendet amë

Diskutim paralel:<br>Diplomacia publike dhe digjitale

Diskutim paralel:
Diplomacia publike dhe digjitale

Diskutim paralel:<br>Filmi "Table Stories"

Diskutim paralel:
Filmi "Table Stories"

Diskutim paralel:<br>Arti dhe diplomacia kulturore

Diskutim paralel:
Arti dhe diplomacia kulturore

Diskutim me ambasadorët e SHBA<br>Eksplorimi i kontributeve kreative të diasporës

Diskutim me ambasadorët e SHBA
Eksplorimi i kontributeve kreative të diasporës

Panel diskutimi:<br>Investimet lokale dhe lidhjet e tregjeve - USAID Kosovo Export-Led Growth Activity

Panel diskutimi:
Investimet lokale dhe lidhjet e tregjeve - USAID Kosovo Export-Led Growth Activity

Panel diskutimi:<br>Ndikimi socio-ekonomik i COVID-19

Panel diskutimi:
Ndikimi socio-ekonomik i COVID-19

Diskutim paralel:<br>Qasja në investimet dhe tregjet ndërkombëtare përmes angazhimit të diasporës

Diskutim paralel:
Qasja në investimet dhe tregjet ndërkombëtare përmes angazhimit të diasporës

Fjalime inspiruese

Fjalime inspiruese

Hapësirë rrjetëzimi

Hapësirë rrjetëzimi

Bisedë e përqëndruar<br>Angazhimi ekonomik i diasporës dhe ndërtimi i besimit në vendlindje

Bisedë e përqëndruar
Angazhimi ekonomik i diasporës dhe ndërtimi i besimit në vendlindje

Diskutim paralel:<br>Gratë shqiptare në teknologji

Diskutim paralel:
Gratë shqiptare në teknologji

Diskutim paralel:<br>Filantropia dhe roli i OJQ-ve

Diskutim paralel:
Filantropia dhe roli i OJQ-ve

Diskutim paralel:<br>Teknologjia, inovacioni dhe kontraktimi i jashtëm

Diskutim paralel:
Teknologjia, inovacioni dhe kontraktimi i jashtëm

Panel diskutimi:<br>Investimi dhe Financimi në Patundshmëri - Tregu i Kosovës

Panel diskutimi:
Investimi dhe Financimi në Patundshmëri - Tregu i Kosovës

Panel diskutimi:<br>E ardhmja e remitancave

Panel diskutimi:
E ardhmja e remitancave

Bisedë e përqëndruar

Bisedë e përqëndruar

Diskutim paralel:<br>Kapitali njerëzor: Kthimi i trurit dhe investimet direkte të huaja në epokën e digjitalizimit

Diskutim paralel:
Kapitali njerëzor: Kthimi i trurit dhe investimet direkte të huaja në epokën e digjitalizimit

Diskutim paralel:<br>Përfitimet e marrjes së Edukimit dhe Diplomës Amerikane në Kosovë

Diskutim paralel:
Përfitimet e marrjes së Edukimit dhe Diplomës Amerikane në Kosovë

Panel diskutimi:<br>GIZ: Shfrytëzim i potencialit – promovim i zhvillimit

Panel diskutimi:
GIZ: Shfrytëzim i potencialit – promovim i zhvillimit

Fjalime inspiruese

Fjalime inspiruese

Bisedë kampionësh

Bisedë kampionësh

Diskutim paralel:<br>Sistemet Shëndetësore në vendet amë dhe profesionistët shëndetësorë në diasporë

Diskutim paralel:
Sistemet Shëndetësore në vendet amë dhe profesionistët shëndetësorë në diasporë

Diskutim paralel:<br>Gjuha shqipe dhe trashëgimia

Diskutim paralel:
Gjuha shqipe dhe trashëgimia

Sesion paralel:<br>Rimendimi i aktiviteteve kulturore në diasporë

Sesion paralel:
Rimendimi i aktiviteteve kulturore në diasporë

Diskutim paralel:<br>Lidhja e të rinjve nga diaspora dhe vendet amë

Diskutim paralel:
Lidhja e të rinjve nga diaspora dhe vendet amë

Intervistë surprizë

Intervistë surprizë

play-button
mesazh nga pjesëmarrësit

bëhuni pjesë aktive e diskutimeve të diasporës shqiptare

prano lajmet dhe të rejat së pari

regjistrohuni tani!

PAKOT E SPONZORIZIMEVE

Të gjitha sponzorizimet janë 100% donacione (501 c(3) të zbritshme në taksa në SH.B.A.)

Pako Platinum

$7,500

s
Vendosje e logos në posta elektronike, rrjete sociale, uebfaqe
Listim i sponzorit në të gjitha publikimet
Logo/video në banerin hyrës
Listim i sponzorit si 'Sponzor Premium'
Sponzor i skenës kryesore
Sesion i promovuar me casje në të dhënat e pjesëmarrësve
Hapësirë promovuese e madhe në panair, dhe vendosje në radhë të parë
Tërheqja e informatave të palëve të interesuara
Mjeti i takimeve në panairin virtual
40 bileta përcjellëse

Pako Diamant

$5,000

a
Vendosje e logos në posta elektronike, rrjete sociale, uebfaqe
Listim i sponzorit në të gjitha publikimet
Listim i sponzorit si 'Sponzor i përgjithshëm'
Sesion i promovuar i rrjetëzimit
Hapësirë promovuese e mesme në panair, dhe vendosje në radhë të para
Tërheqja e informatave të palëve të interesuara
Mjeti i takimeve në panairin virtual
30 bileta përcjellëse

Pako e Artë

$2,000

a
Vendosje e logos në rrjete sociale, uebfaqe
Listim i sponzorit në 3 publikime
Listim i sponzorit si 'Sponzor i Artë'
Sesion me temë të sponzorizuar
Hapësirë promovuese e vogël në panair, dhe vendosje në radhë të dyta
Mjeti i takimeve në panairin virtual
Opsioni për të blerë tërheqjen e informatave të palëve të interesuara
20 bileta përcjellëse

Pako e Argjendtë

$1,000

a
Vendosje e logos në rrjete sociale
Listim i sponzorit si 'Sponzor i Argjendtë'
Sesion me temë të sponzorizuar
Hapësirë promovuese e vogël në panair, dhe vendosje në radhë të treta
Opsioni për të blerë tërheqjen e informatave të palëve të interesuara
15 bileta përcjellëse
mbështetësit e konferencës

Partnerët mbështetës

Partnerët lokal dhe nga diaspora