Mirela Sula

Folëse kryesore

CEO dhe themeluese e Global Woman Magazine dhe Global Woman Club, Mirela ka punuar në media dhe arsim për 20 vitet e fundit dhe ka përvojë në të folurit në publik nëpër gjithë botën .

Përvoja e saj profesionale është në psikologji dhe këshillim, gazetari, mësimdhënie, trajnime, të drejtat e grave dhe trajnime në media.

Libri i saj i fundit për vetëndihmën “Mos e lër mendjen të shkojë” është best seller dhe i botuar gjithashtu edhe në Amerikë🇺🇸 dhe Turqi🇹🇷. 

Së fundmi, Mirela mori çmimin “The Icon 2023” në mesin e personazheve të famshëm në Mbretërinë e Bashkuar.

Përtej karrierës profesionale, Mirela ka krijuar 27 Klube Globale të Gruas në të gjithë botën, duke i ndihmuar gratë të zbulimim  e potencialit të tyre, vendosjen e qëllimeve dhe arritjen e ëndrrave.

Scroll to Top