Melek Pulatkonak

Folëse

Melek është një këshilltare, folëse, mendimtare e sistemeve dhe sipërmarrëse. Ajo ka mbi 25 vjet përvojë në ndërtimin dhe drejtimin e bizneseve në Shtetet e Bashkuara 🇺🇸 dhe Turqi.

Melek është Themeluesja e Rrjetit Ndërkombëtar të Grave Turke (TurkishWIN). Ajo është një nga udhëheqëset e besuara të mendimit për fuqizimin e grave në Turqi, 5 herë folëse në TEDx dhe i është kërkuar të prezantojë në Samitin Global të Diasporës dhe Samitin e Financial Times.

Ajo është e hapur të mësojë gjëra të reja në vazhdimësi, një TEDster, dhe është gjithnjë e më e fiksuar pas sigurisë psikologjike. Melek ka një MBA nga Columbia Business School  dhe një B.Sc. diplomë nga Shkolla e Ekonomisë dhe Shkencave Politike në Londër. Ajo është e diplomuar në St. Georges-Kolleg në Stamboll.

Scroll to Top