Marsela Ceno

Folëse

Mjekja shqiptare Marsela Ceno, jeton dhe punon në Gjermani  prej vitit 2012. Specialiste e kirurgjisë së përgjithshme, abdominale dhe viscerale, pozicioni Kryemjeke. Ajo është drejtuese e Shoqatës së Mjekëve Shqiptarë në Gjermani 🇩🇪 dhe anëtare e shumë shoqatave të kirurgjisë në Evropë dhe SHBA 🇺🇸: Shoqëria Gjermane e Kirurgjisë, Shoqëria Gjermane dhe Amerikane e Hernies, në të cilën është angazhuar duke punuar në spital të ndryshme në Evropë dhe botime shkencore në nivel ndërkombëtar.

Në vitin 2010 përfundoi studimet në Fakultetin e Mjekësisë në Tiranë dhe ishte gati për të nisur specializimin Krahas specializimit që zgjati 6 vjet , kreu edhe doktoraturë 3-vjeçare për një teknike të re kirurgjikale. 

Tani, Marsela është mjeke e suksesshme në Gjermani.

Scroll to Top