Promo
video

play-button
Edhe pak ditë na ndajnë

siguroni biletën tuaj tani!

Për të mundësuar realizimin e konferencës dhe për të mbështetur punën e Germin ndër vite, konferenca mund të ndiqet vetëm përmes blerjes së biletës, apo përmes sponzorizimit. Të gjitha shitjet e biletave dhe sponzorizimet janë 100% donacione për organizimin e konferencës dhe misionin e organizatës për të zhvilluar programe për afrimin e diasporës me vendin amë.

rreth ngjarjes

Konferenca Lidere e Diasporës Shqiptare

Konferenca synon të lidhë profesionistë të industrisë, biznese, komunitete, aktivistë dhe ekspertë nga e gjithë bota për të reflektuar mbi angazhimin e diasporës shqiptare në 20 vitet e fundit dhe për të eksploruar dhe reflektuar mbi rolin e saj në 20 vitet e ardhshme.

Folësit tanë

FOLËSIT E KONFERENCËS

kalendari i konferencës

agjenda

play-button
mesazh nga pjesëmarrësit

bëhuni pjesë aktive e diskutimeve të diasporës shqiptare

prano lajmet dhe të rejat së pari

regjistrohuni tani!

PAKOT E SPONZORIZIMEVE

Të gjitha sponzorizimet janë 100% donacione (501 c(3) të zbritshme në taksa në SH.B.A.)
mbështetësit e konferencës

Partnerët mbështetës

Partnerët lokal dhe nga diaspora

mbështetësit e konferencës

Partnerët medial

Të tjerët për germin

rekomandimet

Scroll to Top