3 DITË - 24 SESIONE - 9 FOLËS KRYESOR konferenca
diaspora flet 2020
earth-globe VIRTUALE calendar 19 – 21 NËNTOR, 2020 BLI BILETËN
3 DITË - 24 SESIONE - 9 FOLËS KRYESOR konferenca
diaspora flet 2020
earth-globe VIRTUALE calendar 19 – 21 NËNTOR, 2020 BLI BILETËN

Promo
video

play-button
Edhe pak ditë na ndajnë

siguroni biletën tuaj tani!

Për të mundësuar realizimin e konferencës dhe për të mbështetur punën e Germin ndër vite, konferenca mund të ndiqet vetëm përmes blerjes së biletës, apo përmes sponzorizimit. Të gjitha shitjet e biletave dhe sponzorizimet janë 100% donacione për organizimin e konferencës dhe misionin e organizatës.

rreth ngjarjes

Konferenca Lidere Globale e Diasporës Shqiptare

Konferenca synon të lidhë profesionistë të industrisë, biznese, komunitete, aktivistë dhe ekspertë nga e gjithë bota për të reflektuar mbi angazhimin e diasporës shqiptare në 20 vitet e fundit dhe për të eksploruar dhe reflektuar mbi rolin e saj në 20 vitet e ardhshme.

Folësit tanë

FOLËSIT E KONFERENCËS

kalendari i konferencës

agjenda

Të tjerët për germin

rekomandimet

mbështetësit e konferencës

sponzorët zyrtar.

play-button
mesazh nga organizatorët

bëhuni pjesë aktive e diskutimeve të diasporës shqiptare

prano lajmet dhe te rejat së pari

regjistrohuni tani!

Our Pricing

Event Packages.

Scroll to Top