Avni Mustafaj

Folësi
Z. Mustafaj lindi dhe u rrit në New York, SH.B.A. dhe gjatë gjithë jetës ka pasur një dedikim për çështjen kombëtare të shqiptarëve. Organizata ku Z. Mustafaj ka dhënë kontributin e tij përmes kapaciteteve të ndryshme dhe si kryetar gjithashtu është “Këshilli Kombëtar Shqiptaro Amerikan – NAAC” (Këshilli Kombëtar Shqiptaro-Amerikan). NAAC ka qenë një nga organizatat më të zëshme dhe me ndikim para dhe gjatë luftës në Kosovë. Z. Mustafaj ka udhëhequr delegacionin amerikan të kongresmenëve dhe anëtarët e Bordit në Samitin e Rambujesë, Francë më 1999. Ndër aktivitetet e tjera është takimi me ish-Presidentin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, z. Bill Clinton në Shtëpinë e Bardhë në mënyrë që të bëjë strategjinë në sensibilizimin e publikut amerikan mbi Kosovën.
Scroll to Top