Alban Ukaj

Speaker

Alban Ukaj është lindur në Prishtinë në vitin 1980. Alban Ukaj regjistroi studimet për Aktrimi në Fakultetin e Aktrimit në Universitetin e Prishtinës, në klasën e professor Faruk Begollit, të cilat i vazhdoi në vitin 2001 në Akademinë e Sarajevës ku dhe diplomoi në vitin 2007.

Scroll to Top