Loading...
Ilva Tare, Regjisorja dhe Prezantuesja e emisionit “Tonight Ilva Tare” është një nga gazetaret më të shquara televizive në Shqipëri me përvojë të gjerë në televizionet shqiptare. Ajo ka intervistuar të gjithë politikanët shqiptarë dhe ka organizuar debate të nxehta politike dhe aktuale. Fokusi i emisionit Tonight Ilva Tare është i orientuar kryesisht në interesat e qytetarëve duke u përpjekur të jenë një platformë ndërvepruese e njerëzve të thjeshtë që kërkojnë dhe kërkojnë përgjigje nga politikëbërësit e tyre. Ajo mban diplomen e nivelit Bachelor ne Gazetari, Universiteti i Tiranes, Shqiperi, dhe gjithashtu ka ndjekur studimet per Media dhe komunikim, ne London School of Economics, ku mban diplomen e nivelit Master